Wat is hier te zien?

Voor de opleiding Communication & Multimedia Design heb ik een promotiepagina voor de artiest “Kai Wachi” gecodeerd.

Mijn taak in dit project was het coderen van een website in HTML en CSS. Er was geen vereiste om Javascript toe te voegen maar dit heb ik toch gedaan om de website een betere uitstraling te geven. De bedoeling was om de website een stoere uitstraling te geven, waar fans muziek kunnen luisteren, meer over Kai Wachi kunnen te weten komen en merchandise te kunnen bekijken.

Voor de content van de website ben ik opzoek gegaan naar passende foto’s, video’s en teksten. Ook kwam ik een API tegen van Soundcloud waar al Kai Wachi’s nummers te streamen zijn. Op de website ben ik begonnen met een passende header te maken. Daarna heb ik een image slider gemaakt in javascript. Vervolgens heb ik de concerten pagina aangemaakt. Op de merchandise pagina kun je verschillende artikelen zien die je bij een concert kunt kopen. Als laatste heb ik de footer toegepast met interessante effecten.

De opdrachtgever was erg blij met het resultaat. Hij had geen Javascript verwacht en vond al mijn code erg semantisch. De image slider had wat moeite gekost maar uiteindelijk zag het er goed uit.

Dit vind ik een goed voorbeeld omdat het mijn progressie laat zien. Het werk wat hier staat is niet wat ik nu kan. Ik heb al veel meer ervaring opgedaan en ben toch nog steeds trots op wat ik hier heb gemaakt.

Github link

html

Eindproduct